Dimarts, 7 de febrer

PANTALLA
Bicentenari Charles Dickens (1812- 2012)
Projecció de pel•lícules en el marc del Cine-Club Dickens.
Fnac Triangle. Plaça Catalunya. De 17 a 21 hores.

Barcelona Visual Sound
Inauguració de la 12 edició d’aquest festival a càrrec de Danza Vertical, acte de presentació a càrrec de l'EMAV (Escola de mitjans audiovisuals de Barcelona) i actuació del grup Institut Fàtima.
Espai Jove Garcilaso. Juan de Garay, 116-118. De 19 a 22 hores. Totes les activitats del festival son gratuïtes. www.bcnvisualsound.org

MÚSICA
Recital de poesia i música bengalina: ‘La paret d’aigua’
Breu aproximació a la poesia bengalina contemporània a càrrec de Violeta Medina, poeta. Interpretació de cançons Rabindra Sangeet, temes musicals escrits i compostos per Rabindranath Tagore a càrrec de Supratik Sengupta, sitar i lectura de poemes en bengalí, Violeta Medina, lectura de poemes en castellà, i Tapan Bhattacharya, tabla i lectura de poemes en bengalí.
Casa Àsia. Av. Diagonal 373. 19 hores.

Woody Allen per actor i trompeta
Lectura dramatitzada de contes de Woody Allen, a càrrec de San Posen, trompeta, i Manel Sans, actor.
Biblioteca Vallcarca i Els Penitents. Passeig Vall d’Hebron, 65-69. 19 hores.

POESIA
Alícia en color blau
Perfomance de poesia, dansa i teatre per Kata Carmona amb la col•laboració de Teodoro Evangeloudis (dansa grega), Pablo Bravo (tango), Juana Lacorazza (dansa colombiana i tango) i Sabrina Valle (escenografia).
Cotxeres de Sants. Plaça Bonet i Muixí. 19.30 hores.

Poesia
Presentació dels llibres de poesia de l'editorial Meteora: “Traveling”, De Francesc Solé, a càrrec de Jordi Cervera i Jordi Fernando, amb lectura poètica de Lali Camps i l’actuació musical de Mònica Trueba, pianista; i “Gebre als vidres”, d'Antoni Vidal, a càrrec de Sam Abrams, amb lectura poètica de Antoni Clapés i Dolors Udina.
Llibreria Laie. Pau Claris, 85. 19 hores.

Mondomwouwé / Quadern malià
Presentació d’aquest poemari d’Anna Rossell, escrit arran de la seva estada a Mali i a Togo, a càrrec de Pilar Escriche, Jordi Jané i la autora.
Altaïr. Gran Via, 616. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
La cultura lambaieque al descobert
L'arqueòleg Carlos Wester de La Torre, director de la Unitat Executora Naylamp, del Ministeri de Cultura del Perú, pronuncia la conferència “Escenaris de poder i espais cerimonials en un temple de la cultura lambaieque”.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 horas.

Pensant la pau (i la guerra) amb Hannah Arendt
Taula rodona al voltant del llibre “Sobre la violència”, de Hannah Arendt, amb Fina Birulés, professora de filosofia de la UB, Rafael Grasa, de la UAB, i Alfons Banda, del comitè internacional de la Fundació per la Pau.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada