Diumenge, 18 de gener del 2009

Festa major del barri de Sant Antoni
Amb motiu de la festa major es fan nombrosses activitats tota la setmana, moltes d'elles gratuïtes. Avui destaca la "Matinée de jazz recordant el Paral·lel del Charleston i de Tete Montoliu (Teatres Talia i l’Olympia)".
La primera vegada que a Barcelona i a l’estat espanyol es va veure ballar en directe el Charleston i es va escoltar a una Big Band de Jazz procedent de Nova York, va ésser al Teatre Olympia Circ, l’any 1926, gràcies a la presentació de la revista musical The Chocolate Kiddies. Durant la postguerra l’estrena dels matinals de diumenge de Jazz a Teatres, Circs i Cinemes va animar a la profusió de bons programes, gràcies al bon nivell dels músics locals, sent novament el Teatre Olympia Circ protagonista de l’escena jazzística a Barcelona conjuntament amb d’altres sales de Barcelona. El gran Tete Montoliu va tocar al Teatre Talia en un matinal de diumenge, l’11 de febrer de 1962, presentat per “Jazz Selección”.
Farem l’homenatge al paral·lel del jazz del Charleston i de Tete Montoliu amb “Late in jazz”, “Bàrbara-Víctor i Guillem”, “A Duo Noelia White i Josep Casadó”, i la presentació del darrer disc d’en “ISMAEL DUEÑAS trio”..
Espai escènic Tísner, Cotxeres Borrell, Viladomat, 2-8, 12 hores. gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada