Diumenge, 30 de juny

MÚSICA
Grec 2013
El Grec d’enguany arrenca amb una gran festa amb música i arts escèniques. La festa comença amb l’actuació d’Els Catarres. La banda d’Aiguafreda presenta el seu nou treball, “Postals”, aparegut el març passat i que combina amb saviesa bon humor i pop-folk.
Després, Comediants, una de les grans companyies de l’escena catalana, celebrarà amb els barcelonins el seu 40è aniversari amb la projecció del tràiler del documental  Amb el sol a la maleta, que veureu properament als cinemes i que recull la seva història. Però també amb l'acció en directe Vol de la Terra on fins i tot el nostre planeta s’afegeix a la celebració, en forma d’una gran bola que simbolitza el món.
La nit s’acabarà amb la música dels Lax’n’Busto. En el seu nou disc, Tot és més senzill, segueixen apostant pel rock, però ara busquen una sonoritat més propera al pop que us farà ballar de valent.
20.30 h. Actuació d’Els Catarres
22.00 h. Comediants: 40 anys
22.30 h. Actuació de Lax’n Busto

Avinguda Maria Cristina. A partir de les 20.30 hores.

Portes obertes
Amb motiu de la celebració de la Festa Major dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, el Palau de la Música Catalana celebra la seva tradicional Jornada de portes Obertes en el decurs de la qual i a partir d’un quart d’11, cada trenta minuts hi haurà un concert de diferents formacions corals a la sala de concerts.
Palau de la Música. De 10 a 15 hores.

Gospel
Concert a càrrec del Cor Carlit Gospel, dirigit per Anna Roqué.
Església de Sant Pere de les Puel•les. Plaça Lluís el Piatós, 1. 20 hores.

ECOLOGIA
Ecoverd
El Centre de Convencions Internacional de Barcelona de la Zona Fòrum acull la primera edició de la Fira de Cooperació i Sostenibilitat Ecoverd. Hi haurà més d’un centenar d’expositors procedents dels àmbits més diversos: bioconstrucció, energies alternatives i renovables, agricultura, estalvi energètic i un llarg etcètera.
Ecoverd, Zona Fòrum. De 10 a 20 hores. L’entrada és gratuïta per aquells que facin la inscripció prèvia a la web www.ecoverd.org

FORA DE BARCELONA 
Inund’Art
Girona. Gironès. Fins diumenge els carrers de Girona estan inundats de música, arts visuals i escèniques, per què s’hi celebra la vuitena edició de l’Inund’Art. Una mostra en la que tots els actes són gratuïts i tenen com a fil conductor l’art contemporani multidisciplinari. Per exemple tenim un concert amb instruments de joguina reciclats, teatre protagonitzat per una vaca que canta òpera... fins a una setantena d’accions.
Programa complert a: www.inundart.org

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada