Dissabte, 29 de juny

ECOLOGIA
Ecoverd
Dissabte i diumenge, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona de la Zona Fòrum acull la primera edició de la Fira de Cooperació i Sostenibilitat Ecoverd. Hi haurà més d’un centenar d’expositors procedents dels àmbits més diversos: bioconstrucció, energies alternatives i renovables, agricultura, estalvi energètic i un llarg etcètera.
Ecoverd, Zona Fòrum. Dissabte i diumenge, de 10 a 20 hores. L’entrada és gratuïta per aquells que facin la inscripció prèvia a la web www.ecoverd.org

MÚSICA
9th Barcelona Festival of Song
Concert del Sydney Children’s Choir.
Residència d’Investigadors. Hospital, 64. 15.30 hores.

9th Barcelona Festival of Song
Homenatge a Camargo Guarneri a càrrec de Josani Keunecke, mezzo soprano, i Jorge Martínez, piano.
Residència d’Investigadors. Hospital, 64. 20.30 hores.

PANTALLA
Festival Nits de Cinema Oriental de Vic
Projecció de la pel•lícula índia “Stanley Ka Dabba”, d’Amole Gupte, 2011.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

FORA DE BARCELONA
Poesia i +
Caldes d’Estrac. Maresme. En el marc d’aquest cicle poètic, dissabte hi ha el recital gratuït “De la llum a la foscor”, a càrrec de Pep Blay & Krishoo Monthieux.
Pati de la Fundació Palau. Riera, 54. 20 hores.

Inund’Art
Girona. Gironès. Fins diumenge els carrers de Girona estan inundats de música, arts visuals i escèniques, per què s’hi celebra la vuitena edició de l’Inund’Art. Una mostra en la que tots els actes són gratuïts i tenen com a fil conductor l’art contemporani multidisciplinari. Per exemple tenim un concert amb instruments de joguina reciclats, teatre protagonitzat per una vaca que canta òpera... fins a una setantena d’accions.
Programa complert a: www.inundart.org

III Festival Internacional Orgue de Montserrat, Abat Cassià Maria Just, In memoriam

Montserrat. Baix Llobregat. Inauguració del Festival, que comptarà amb l’estrena de la versió per a orgue, solistes i cor d’”El Pesssebre”, del Mestre Pau Casals. Els cors de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), els solistes Elena Copons, Gemma Coma, Alabert, David Hernández, Xavier Mendoza i Pau Bordas, sota la direcció de Daniel Mestre, amb l’acompanyament de l’organista Mercè Sanchís, oferiran l’audició d’aquest Oratori, en la versió orgue i cor, volguda per la vídua de Pau Casals per donar a conèixer popularment la peça d’aquest genial músic català.
Basílica. 21 hores. www.abadiamontserrat.net

Jornada dels ibers
Terrassa. Vallès Occidental. L’Institut d’Estudis Ibers organitza aquesta jornada en la que hi haurà tallers en viu de forja, ceràmica, cistelleria, escriptura, decoració i un audiovisual d’història per a totes les edats.
Torre del Palau. Plaça Vella. De 9 a 13 hores.
Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada