Divendres, 5 d'octubre

ESCENA
Ulls. 6è Festival Barcelona Cultura
Al llarg de tot el dia hi ha espectacles (molts gratuïts) a diferents espais de la ciutat com la plaça de la Mercè, l’Arts Santa Mònica o el Museu Frederic Marès.
www.ulls.org

PANTALLA
Sibak / Midnight Dancers
Projecció d’aquesta pel•lícula, de Mel Chionglo i Richard Lee, sobre la vida dels “macho dancers” als bars gais de Manila, Filipines. Debat posterior amb Menene Gras, de Casa Àsia, i Joan Sebastià Martí, del Casal Lambda.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

MÚSICA
Cafè-concert
Avui podem escoltar la veu sedosa de la cantant lleidatana, Clara i el seu grup Renaldo.
FNAC l’Illa. Av. Diagonal, 549. 19.30 hores.

Dijous concert
Dintre d’aquest cicle hi haurà música japonesa, espanyola i maorí a càrrec de Yuko Takahashi, mezzo soprano, Joan Furió, guitarra, i Eulàlia Vivas, piano. Interpreten obres de Hiradi, Yamada, Hashimoto. Turull, Falla, Obradors, García Lorca, Mompou i popular maorí.
Conservatori Municipal de Música. Bruc, 112. 20 hores.

Tardes a les golfes
Comencen les sessions d’aquest trimestre amb un concert del cantautor nord-americà d’origen català, Paul Fuster, acompanyat a la bateria per Pep Mula.
Casa Golferichs. Gran Via, 491. 20.30 hores. Gratuït amb reserva al 933-237-790.

Divendres a la plaça del Rei
Inici de la 56a temporada d’aquest cicle amb la presentació del “Mètode d’acordió diatònic”, amb la participació de destacats intèrprets d’aquest instrument.
Plaça del Rei. 22 hores.

Concerts de tardor
Concert de rock a càrrec d’A That The Risck.
La Sedeta. Sicília, 321. 22 hores.

FESTA
Festa major de L’Esquerra de l’Eixample
Cinefòrum amb la projecció de la pel•lícula “El exótico hotel Marigold”, de John Madden, Regne Unit, 2012 (18.30 h, Centre cultural Teresa Pàmies, Comte d’Urgell, 145) i havaneres amb el grup Port Bo (21.30 h, interior d’illa Maria Mercè Marçal, Provença, entre Borrell i Viladomat).

COMERÇ
Fira d’Estocs
Divendres i dissabte comerciants de la Dreta de l’Eixample surten al carrer per oferir els seus productes a molt bon preu.
Passeig de Sant Joan, entre Aragó i Consell de Cent. De 10.30 a 20 hores.

III SalóRACC de l’Automòbil
En aquest saló participen 28 marques d’automòbils que presenten les seves novetats amb una seixantena de models exposats. La marca SEAT exposa models dels darrers 50 anys. Pels més petits hi haurà activitats d’animació i els visitants podran fer un curs gratuït de conducció econòmica.
Av. Diagonal, entre Entença i av. Carles III (fins dimarts (de 10 a 20 hores)

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada