Diumenge, 21 d'octubre

ART URBÀ
Murs lliures (Degut a la pluja aquest acte ha estat ajornat a la propera setmana)
Inauguració dels murs del Parc de les Tres Xemeneies com a murs “alliberats” per l'Associació Rebobinart per a que els artistes urbans hi puguin pintar les seves creacions. Aquesta activitat forma part del projecte Murs Lliures que vol alliberar cada dia més espais pels carrers de Barcelona. A la inauguració hi haurà un bon nombre d'aquest artistes que hi deixaran les seves signatures.
Parc de les Tres Xemeneies. 12 hores. www.murslliures.com

ORALITAT
3r Festival de Narració Oral Munt de Mots
Matinal infantil amb el grup Ara Va de Bo (12 h, Centre Artesà Tradicionarius), Xup, Xup de contes presenta “Les Gates Gatunes” (12 h, Biblioteca Ignasi Iglésias). “Variacions per a piano i veu # 3”, a càrrec de Patricia McGill (20 h, Museu de la Música, L'Auditori).
www.muntdemots.org

MÚSICA
Concert & Vermut
Concert a càrrec del trio Funky Three format per Dave Mitchell, guitarra, Abel Boquera, orgue, i Caspar St. Charles, bateria.
La Confiteria. Sant Pau, 128. 13 hores.

Roller Disco Ben & BHF - Barcelona Hoop Festival
Gran cita amb la música disco i el patinatge oberta a tothom, conduïda per Guille de Juan & Javier Verdes i música dj.
Plaça de la Mercè. De 16 a 21 hores.

FORA DE BARCELONA
Ànima
Igualada. Anoia. Festival de música sacra. L’octet vocal a veus mixtes Cantus Firmus fa un recorregut per l’evolució de la polifonia vocal religiosa d’Occident, des del segle d’or de la polifonia a l’avantguarda del segle XX.
Església dels Pare Caputxins. 18 hores.

12a Festa del Modernisme a la Colònia Güell
Santa Coloma de Cervelló. Baix Llobregat. De les 10.30 a les 14.30h, pels carrers de la Colònia, recreació dramatitzada de la vida a la Colònia Güell cap el 1912. De les 10.30 a les 14.30 i de les 17 a les 20 h, al Centre municipal Sant Lluís, exposicions “Record ferroviari”, “Santa Coloma. Ahir i avui”, i projecció del film “Un projecte comú. Un diàleg Güell-Gaudí”. La organització ha confirmat que diumenge es farà.
www.santacolomadecervello.cat

Fira de Tardor del Montseny
Arbúcies. Selva. Concurs de caçadors de bolets, exposicions i fira de productes artesans, gastronomia i mostra de fauna i flora del Parc Natural. Visites guiades al jardí d’El Roquer.
Tot el dia. www.arbucies.cat

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada