Diumenge, 11 de juny

MÚSICA
Concert solidari
La Raval’s Band, dirigida per Bartolomé García Plata, interpreta obres de H. Mancini, S. Salvà, Remi Meurice, L. Bernstein, J.Tréves, J. Williams, entre d’altres. Aportació voluntària.
Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 18 hores.

Mozart: mites i llegendes
Selecció de cors i àries de sis de les òperes de Mozart, presentades de manera innovadora sense trencar del tot el format clàssic del concert coral, a càrrec del Contrapunto Vocale.
Parròquia de Sant Ildefons. Madrazo, 92. 18 hores.

POESIA
Poetry Slam Barcelona
Campionat mensual de poesia, però també una plataforma de formació, creació i difusió de la literatura oral contemporània.
CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Montalegre, 5. 18 hores.

FESTIVAL
Matsuri V Festival tradicional japonés
L’Associació de Cultura Japonesa i el Consolat General del Japó, organitzen aquest festival tradicional amb nombroses activitats com espectacles, gastronomia o tallers infantils. Hi haurà actuacions del grup Dongara.
Moll de Bosch i Alzina, Moll de la Fusta. De 12 a 22 hores.

FESTA
Festa Major del Coll
Mural col·lectiu #Saltem Fronteres! a càrrec de l’Espai Creatiu Amalgama (12 h, Parc de la Creueta del Coll). Dinar vegà a preus populars (14 h, Parc). Fem-ho fàcil, festival d’arts escèniques per a la transformació social (16.30 h, Parc). Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre (de 18 a 22 h, Alberg Mare de Déu de Montserrat, www.festivalpindoles.cat). Concert de música clàssica amb el Brossa Quartet i Josep Pedrals (19.30 h, centre cívic El Coll - La Bruguera).

PANTALLA
Mostra Films de Dones
Projecció al aire lliure del documental "Ama-san", sobre les ama-san, caçadores del mar, que practiquen la pesca submarina des de fa més de 2.000 anys.

Plaça Salvador Seguí. 21.45 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada