Dilluns, 12 de setembre

MÚSICA
Dalí i la música
Albert Ferrer Flamarich, musicògraf i historiador de l’art, comenta la relació del surrealisme amb la música alhora que els quadres en què la música té un paper destacat.
Centre cívic Josep M. Trias i Peitx. Riera Blanca, 1-3. 18 hores.

POESIA
L’èxtasi i la ironia
Recital poètic de l’escriptor polonès Adam Zagajewski acompanyat per Narcís Comadira, Pepa López, Biel Mesquida i Sebastià Perelló.
CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Montalegre, 5. 18.30 hores.

CONFERÈNCIES
¿Cómo perdonar?
Parvaty Akasha tracta de la importància del perdó per a superar problemes emocionals, amb pràctiques guiades de meditació i d’integració emocional.
Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. 19 hores.

Les Diades de la Transició. 1976-1980): de la revolta a la celebració
Conferència commemorativa de l’Onze de Setembre a càrrec de  Josep Maria Solé i Sabaté, professor d’Història Contemporània. UAB.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

La revolució de la biomedicina: noves fronteres, nous dilemas
Vuitena sessió dels Debats UPF Món. Participen Maria Casado, directora de l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB; Jordi Pérez, psicòleg, i Luis Serrano, director del Centre de Regulació Genòmica. CRG. Milagros Pérez Oliva, periodista i membre del Consell Social de la UPF, serà l’encarregada de moderar la sessió.
Auditori del campus de la Ciutadella UPF. Ramon Trias Fargas, 25-27. 19 hores.

EXPOSICIÓ
Perico Pastor. El Poblenou torna a ser nou
Mostra dels 90 originals que han inspirat el volum El Poblenou torna a ser nou. Quadern de viatge, de Perico Pastor amb l’Ajuntament de Barcelona.
Museu Can Framis de Pintura Contemporània. Roc Boronat, 116-126. Dilluns, de 19 a 20 h, de dimarts a dijous, d’11 a 18 hores.