Dissabte, 9 de juliol

MÚSICA
El secreto de las musas
Concert de veu i guitarra a càrrec de Mónica Muñoz Marchena, soprano, i Míriam Paretas Gil, guitarra. Un viatge únic, que s’inicia en el renaixement i que finalitza amb la música espanyola contemporània.
Centre cívic El Sortidor. Plaça de Sortidor, 12. 19 hores.

Música lleugera
Concert de la Banda Simfònica West Virginia Alumni. La orquestra, composada per instruments de vent, està formada per ex-alumnes de la universitat de Virgínia Occidental i està dirigida pels mestres Don Wilcox i John Hendrickx. El pianista convidat és el músic de jazz Jim Miltenberger.
Auditori Sant Martí. Plaça Angeleta Ferrer, 2. 20 hores.

Hop Cabaret
Presentació a l’aire lliure set propostes escèniques de dansa i cultura urbana, una fusió de dansa urbana amb contemporània i circ, per a tots els públics.
Parc de les Infantes. 19 hores.

MERCAT
Mercado vintage & segunda mano & nuevos diseñadores
Nova edició d’estiu d’aquest mercat.
Galeria de Arte Corretger 5. Corretger, 5. Dissabte i diumenge tot el dia.

FORA DE BARCELONA
Escaldàrium 2016
Caldes de Montbui. Vallès Oriental. Males llengües parlen d’uns rituals prohibits que lliguen l’Infern amb la Terra i el foc amb l’aigua: L’Escaldàrium, la festa del foc i l’aigua que se celebra tot el cap de setmana amb moltes activitats.
Plaça de la Font del Lleó. Dissabte i diumenge tot el dia.

Night Glow i piromusical -20è European Ballon Festival
Igualada. Anoia. La nit de l’European Ballon Festival i el cel d’Igualada s’encenen amb la flama d’una quarantena de globus en un espectacle únic.
Avinguda de Catalunya, s/n. 23 hores.

Estiu Musical a Santa Cristina
Santa Cristina d’Aro. Baix Empordà. Concert a càrrec del tenor líric Jordi Cortada, acompanyat de la pianista Anna Crexells.
Espai Ridaura. Plataneda, 1. 22 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada