Dimarts, 15 de març

MÚSICA
loqueterroting jam session
Micro obert, nit per tocar temes propis o tocar amb d'altres músics. Jam acústica oberta a tots els estils.
La Sonora de Gràcia. Riera de Sant Miquel, 59. 21 hores.

PANTALLA
El documental del mes
Projecció del documental “Vindran Temps Millors” (Good Things Await), de Phie Ambo, Dinamarca, 2014, 95’, VO subtitulada en català. La història de Niels Stockholm, un granger de 79 anys que es dedica a l’agricultura biodinàmica.
Biblioteca Agustí Centelles. Comte d’Urgell, 145-147. 19 hores

Joan Manén: variacions sense tema
Presentació d’aquest documental amb Daniel Blanch, Samuel Castellanos, Jaime del Blanco, Carles Feliu, i Daniel Torres i Jaime Ballada, productors i directors del documental.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

Battlestar galàctica: humans vs robots
En aquesta sessió de Kosmopolis s’homanatjarà a la sèrie de ciència-ficció Battlestar Galactica amb una batalla pacífica: la que lliuraran David Baldeón i Àlex Santaló, dos il•lustradors que dibuixaran en directe mentre es projecta un dels capítols de la sèrie (33 minuts. E1, T1, 2003) intentant expressar un d’ells el punt de vista d’un robot i l’altre, el d’un humà.
CCCB. Montalegre, 5. 19 hores.

CONFERÈNCIES
Dret per a no jurists
Dins d’aquest cicle l’advocat Rafel Audivert pronuncia la conferència “La Cimera de París per al canvi climàtic serveix per alguna cosa?” en la qual tractarà de la trobada que representants dels països més contaminants van fer a París a finals del 2015.
Col·legi d’Advocats. Mallorca 283. 19 hores.

Elecciones en Irán: ¿ha llegado el momento del cambio?
Conferència i taula rodona amb Antonio Baquero, periodista, Ana Briongos, escriptora, i la iraniana Shirin Bahraminava, editora de la revista “Jadeh Abrisham” (La ruta de la seda).
Seu de Casa Àsia. Pavelló Sant Manuel. Av. Sant Antoni Maria Claret, 167. 19 hores.

Cómo viajar sin ver
Conversa entre els escriptors viatgers Andrés Neuman i Jorge Carrión sobre les estranyes formes del viatge contemporani, en l’època del turisme de masses o del parc temàtic.
Llibreria Altaïr. Gran Via de les Corts Catalanes, 616. 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada