Diumenge, 28 de febrer

SOLIDARITAT
Festa Magic Line. Música per la inclusió
Festa Magic Line

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables amb una caminada per equips com a acte central. Els artistes Inocuo, Matías Krahn i Eva Armisén faran una exposició en directe. de 10 a 18.30 h) i a les 17 hores hi haurà un concert a càrrec de La Pegatina, Blaumut, Roger Mas, Quico Pi de la Serra, Anna Roig, Joan Colomo i Marc Parrot.
Plaça de la Catedral. www.barcelonamagicline.org

PORTES OBERTES
Obrim les portes a una gran història
El Museu d’Història de Catalunya celebra el seu vintè aniversari amb una jornada de portes obertes plena d’activitats per a tota la família.
Museu d’Història de Catalunya. Plaça Pau Vila, 3. De 10 a 13.30 hores. www.es.mhcat.cat

MÚSICA
Esmuc Piano Forum
Inici d’aquest programa de concerts, conferències i classes magistrals amb un concurs d’alumnes de piano de l’Esmuc. Obert al públic.
Aula d’Orquestra de l’Esmuc. Lepant, 150. 10 hores.

Swingui Qui Vingui @ Gràcia
Ball swing a l’aire lliure amb DJ.
Plaça de la Virreina. De 12 a 14.30 hores.

Concert solidari amb la Fundación Manos Providentes
El Cor de Cambra Gac, dirigit per Marc Díaz i Nacho Cantalejo, interpreta un concert de música religiosa a la primera part, i profana a la segona. Aportació voluntària.
Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 18 hores.

ESCENA
Tarda d’humor
Espectacle amb el còmic Quique Macías i la monologuista Charlie Pee. Activitat gratuïta, recollida d’entrades 1 hora abans.
Auditori Sant Martí. Plaça Angeleta Ferrer, 2. 19 hores.

ART
Image Experience Session by Ártidi
L’Escola Superior Artidi organitza una sessió en la qual convida a viure una experiència única a través de la Imatge 360º.
Artidi. La Llacuna, 50. De 10.30 a 13 hores.

LITERATURA
Al Víctor, Espacito y buena letra
Al Víctor presenta aquest muntatge literari amb textos d’Antonio Machado, León Felipe, Czeslaw Milosz, Wislawa Szymborska, Juan José Millás, Manuel Vicent, Amado Nervo, Jaime Sabines, Benítez Carrasco, Adolfo Castaño, Ana Rossetti i Kafka. Taquilla inversa. Cal reservar al 932-527-024.
Llibreria de la Lluna. Ferlandina, 32. 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada