Dilluns, 6 de juliol

MÚSICA
Història de la música negra a través de la veu
Coincidint amb la 13a edició del Festival de Blues de Barcelona, el grup A Contra Blues imparteix una master class de blues cant i guitarra.
Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. 19 hores.

Música americana i espirituals negres
Concert a càrrec del cor nord-americà Blackhawk Chorus, format per 140 cantants, dirigit per la soprano lírica Diane Gilfether.
Església Nostra Senyora dels Àngels. Balmes, 78. 20 hores.

ESCENA
Històries d’amor per a una època de catàstrofes
Lectura dramatitzada de textos breus de nova creació, sota la direcció de Ferran Dordal. El programa d’avui inclou Zenit, de Guillaume Poix, Un continent perdut al fons del mar, de Ricardo Cabaça, i Variable ajustable, de Clémence Weill.
Nau Ivanow. Hondures, 28. 18 hores.

Cinc vares de terra
Lectura dramatitzada d’aquesta obra de Ruth Vilar, un conte lúgubre en el qual predomina l’oralitat, l’instint ancestral d’explicar-nos el món. La música de Manuel Sánchez Riera, emparentada amb les cançons populars, reforça el vincle entre la senzillesa i el misteri. A través de la paraula, els actors i les actrius. Eloi Benet, Elena Codó, Alicia González Laá, Aina Huguet, Ferran Lahoz i Teresa Urroz) menen l’espectador per un territori ombrívol, meitat faula, meitat averany.
Teatre Romea. Hospital, 51. 20 hores.

PANTALLA
"Amour fou"

Summertime Cameo
Projecció de la pel·lícula "Amour Fou", de Jessica Hausner, Austria, 2014. Gratuïta.
Fnac L’Illa. Av. Diagonal, 549. 19 hores.

Fast food nation
Projecció d’aquesta pel·lícula de Richard Linklater, EUA, 2006, 115 min., en castellà. Un executiu d’una important cadena de restaurants de menjar ràpid de Califòrnia ha de resoldre un greu problema: esbrinar perquè la carn de les hamburgueses més famoses de l’empresa està contaminada. Abandona el seu còmode despatx per endinsar-se en el món dels escorxadors. Adaptació del llibre d’Eric Schlosser. Cal recollir les entrades a partir de les 20 hores.
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 21 hores.

CONFERÈNCIES
El poder de la cultura
Conferència a càrrec de Josep Ramoneda. El filòsof parlarà de la importància de la cultura com a eina d’observació de la realitat tot i la seva feble situació actual.
CCCB. Montalegre, 5. 19 hores.

LLIBRES
2014: un poble, un país, un anhel
Presentació d’aquest llibre dels periodistes de La Vanguardia, Carles Castro, autor dels textos d’anàlisi política, i Roser Vilallonga, autora de les fotografies, a càrrec de Muriel Casals, Carme Forcadell i els autors.
Omnium Català. Diputació, 276, principal. 19.15 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada