Dilluns, 25 de maig

MÚSICA
Concerts finals de grau
Alissia Frolova interpreta el programa “El virtuosisme del violí a través de Paganini i Sarasate” (10 hores), Sabela Cascón Góñez “El violín entre dos siglos” (13 hores), i Isabel Gualda González “Música per a flauta a l’entorn de la Primera Guerra Mundial” (20 hores).
Aula Orquestra de l’Esmuc. Padilla, 155.

ESCENA
1424 Procés a una bruixa del Pallars
Lectura dramatitzada d’aquest text de Pau Castell, sota la direcció de Carles Canut, i els actors Mireia Aixalà, Xavier Bertran, Anabel Castan, Pau Castell, Robert González, Xavier Madueño, Eduard Muntada, Eli Sauquet i Jaume Ulled.
Teatre Romea. Hospital, 51. 20 hores.

CONFERÈNCIES
A la recerca de la salut
Dintre d’aquest cicle, conferència sobre “Prevenció del càncer de pell”, a càrrec de Susana Puig, coordinadora d’investigació de la Unitat de Melanoma del Servei de Dermatologia de l’hospital Clínic, i responsable de l’equip de recerca Melanoma: Imatge, Genètic i Immunolohia, de l’IDIBAPS.
Centre cívic Urgell. Comte d’Urgell, 145-147. 18 hores.

Com els organismes s’adapten a l’ambient
Dintre del cicle “75è aniversari del CSIC - Ciència d’avui per a un millor demà”, conferència a càrrec de Pepi González, de l’Institut de Biologia Evolutiva. CSIC-UPF.
Residència d’Investigadors. Hospital, 64. 18.30 hores.

Un viatge pel món a través dels documentals web
Col·loqui a càrrec d’Arnau Gifreu Castells, investigador, professor a diverses universitats i realitzador audiovisual.
Llibreria Altaïr. Gran Via, 616. 19 hores.

Claus per a la lectura de les obres finalistes al Premi Crexells
Xerrada a càrrec d’Àngel Burgas, escriptor.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

Amb ulls de dona
Dintre d’aquest cicle, entrevista a Sol Picó, ballarina i coreògrafa, a càrrec de Maricel Chavarría, periodista de La Vanguardia. Presenta M. Àngels Cabré, escriptora i directora de l’Observatori Cultural de Gènere.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

FOTOGRAFIA
Saló Foto Fnac
Dilluns comença una setmana dedicada en exclusiva al món de la fotografia. Els visitants podran trobar els últims models de càmeres rèflex, híbrides, superzoom i outdoor, així com una àmplia gamma d’accessoris de les principals marques del sector. L’entrada és lliure i, a més de presentar les seves últimes novetats, els especialistes de cada firma estaran disponibles per a atendre les consultes del públic i realitzar demostracions.
Fnac El Triangle. Plaça Catalunya, 4. De 10 a 22 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada