Diumenge, 22 de març

MÚSICA
Silenci, fem música
Concert de Cèlia Raspall i Carles Blanch. violí Contreras i guitarra barroca.
Museu de la Música. Lepant, 150. 17.30 hores.

Nous Talents
Concert de piano a càrrec de Roger Vilarnau. Aportació voluntaria a favor de la Fundació Escó.
Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 18 hores.

Les set darreres paraules de Crist a la Creu
La Societat Bach en el seu 10è aniversari, ha programat per quaresma aquesta composició sacra de F.J.Haydn, interpretada pel petit cor d’alumnes del Conservatori de Sabadell format per Èlia Farreras, Mireia Sans, Abraham Montaño i Lluís Vergés, la Coral Canticela dirigida per Gabriel Miralles i l’Orquestra de Cambra Canticela, ambdues de l’Associació Canticela de la Sagrada Família, tots sota la direcció de Nacho Cantalejo.
Parròquia Sant Miquel dels Sants. Escorial, 163. 18.30 hores.

Open Sundays Jam
Tarda/nit de ball.
SANTSballuga. Bassegoda, 1. 19 hores.

Concurs Maria Canals
Concert de piano a càrrec d’un dels joves pianistes participants en el concurs.
El Born Centre Cultural. Plaça Comercial, 12. 19 hores.

MOTOR
57 Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges
Sortida dels vehicles des de la plaça Sant Jaume a les 10.30 hores. Els participants es dirigiran a Sitges per les Costes de Garraf.
www.rallyesitges.com

FIRES
Mercat d’escapades
L’Agència Catalana de Turisme organitza la primera edició d’aquest mercat, amb què vol incentivat l’oferta turística de les ­comarques d’interior.
Avinguda de la Catedral. Tot el dia.

Fira d’art
L’Associació de Veïns de Pedralbes organitza una petita fira on pintors, escultors i entitats benèfiques exposaran les seves obres.
Plaça de Pedralbes. De 10 a 17 hores.

LITERATURA
Artaud i l’escriptura subversiva
Obrim les portes a l’univers literari de les avantguardes, als seus antecedents i a la creació literària subversiva que va generar. A les 18 h, xerrada Avantguardes sense avantguarda. Orígens i derives de l’escriptura subversiva, amb Ricard Ripoll, professor de literatura i traducció literària a la UAB i director del Grup de Recerca sobre Escriptures Subversives, i Xavier Bassas, filòsof, professor en Estudis Francesos, traductor i editor. A les 19.30 h, xerrada Antonin Artaud, diccionari portàtil de com sobreviure poèticament a una societat fracassada, amb Arnau Pons, escriptor d’obra creativa i de no-ficció, traductor i editor, i Santiago López Petit, filòsof i professor de filosofia contemporània a la UB durant més de 25 anys. Seguidament hi haurà un recital poètic de la poesia d’Antonin Artaud. Vetllada conduïda i moderada per Francesc Gelonch.
Llibreria Calders. Passatge Pere Calders, 9. 18 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada