Dilluns, 2 de juny

PANTALLA
Wall-e

Projecció d’aquesta pel·lícula d’animació d’Andrew Stanton, Estats Units, 2008, dintre del cicle “Jo, tu, la natura, el món”. Wall-e és l’únic habitant de la Terra 700 anys després que la humanitat l’abandonés pel seu estat medioambiental. És un robot de neteja que porta centúries realitzant en solitari la tasca per a la què va ser construït. Un dia rep la visita inesperada d’una moderna robot exploradora, EVE, amb una missió sorprenen que canviarà la vida de Wall-e.
Centre Cívic Sagrada Família. Provença, 480. 20 hores.

Videofòrum ambiental: Planet Ocean
Visionat d’un dels últims documentals del director francès Yann Arthus-Bertrand.
Centre Cívic Can Deu Les Corts. Plaça de la Concòrdia, 13. 18 hores.

Lectura Brossa, 2003
Projecció del text íntegre de l’obra teatral de Joan Brossa “El sol amb cara” conjuntament amb la lectura dramatitzada per Lina Lambert (veu) i Eva Maria utilitzant el llenguatge de signes. Director: Pere Portabella. 38 minuts. Es va representar a Barcelona al Convent de Sant Agustí, el 26 de febrer de 2003, en el marc de “Brossa viu”.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

LLIBRES
Las siete cajas
Presentació d’aquest llibre en el que Dory Sontheimer explica la seva història a partir de la trobada en un altell de casa seva de set caixes amb documents estremidors sobre l’Holocaust i la seva família. Intervenen Arcadi Calzada, Eduardo Martín de Pozuelo, periodista de “La Vanguardia”, Sílvia Lluís, i l’autora. En acabar Xavier Jofre, Marta Robiralta i Miren Gil-Vernet interpretaran temes clàssics. Confirmar al 932-040-990.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Masacre en el Pabellón Séptimo
La Plataforma Argentina contra la Impunitat presenta aquest llibre de l’advocada criminalista Claudia Cesaroni. L’obra relata l’assassinat de 64 interns comuns de la presó de Villa Devoto, a la ciutat de Buenos Aires, el 14 de març de 1978, en plena dictadura militar argentina.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

DISSENY
Design Week 2014
Acte inaugural de la 9a edició de la Barcelona Design Week, amb l'exposició “Out of the box, Design made in Israel”.
Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38. 19 hores.

CONFERÈNCIES
Colonialitat, el costat més fosc de la modernitat
Inici d’aquest cicle de conferències que impartirà Walter Mignolo (1941, Córdoba, Argentina), semiòleg i professor de literatura a la Universitat de Duke, Durham, Estats Units. Entrada gratuïta, cal inscripció prèvia a www.macba.cat.
Macba. Plaça dels Àngels, 1. 18 hores.

El setge de Barcelona, juliol, 1713 – setembre, 1714, a través del ‘Diari del setge’
Conferència càrrec de Miquel Pérez Latre, de l’Arxiu Nacional de Catalunya.
Reial Acadèmia de Bones Lletres. Bisbe Caçador, 3. 19 hores.

ESCENA
Amb el cor a la boca
Les actrius Susanna Barranco i Mariana Micheletti presenten un innovador espectacle que explora la cuina com a art quotidià. El muntatge compta amb la col•laboració dels xefs Sergio i Javier Torres, i amb el suport gràfic dels fotògrafs Francesc Guillamet i Sergio Coimbra. Taquilla inversa.
Restaurant Dos Cielos de l'Hotel Meliá Barcelona Sky. Av. Diagonal / Pere IV. 22 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada