Divendres, 3 de gener

MÚSICA
Nadales
Com ja és tradicional des de fa quatre anys, l'Orfeó Català ofereix un concert de nadales en el marc de les celebracions de Nadal, gratuït i obert a tota la ciutadania,
Plaça del Rei. 19 hores.

INFANTIL
Un toc de pastorets
La companyia Toc de Retruc presenta aquest espectacle de cançons de Nadal i i personatges dels Pastorets, en el decurs del qual s’anirà construint un pessebre vivent amb la participació del públic. Gratuït.
Museu d’Història de Catalunya. Plaça Pau Vila, 3. 17 hores.

Cinema en família
Projecció d’una selecció d’alguns del millors curtmetratges projectats a l’Animac 2013, pensada per a un públic infantil.
Ateneu Fort Pienc. Plaça del Fort Pienc, 4-5. 17 hores. Reservar al 932-327-827.

Factoria i magatzem de joguines dels Reis d’Orient
Fins dissabte, 4, es poden visitar diverses naus de la Fabra i Coats que s’han transformat en centre d’operacions de ses Majestats i des d’on es repartiran totes les joguines dels nens de Barcelona.
Fabra i Coats. Sant Adrià, 20. De 17.30 a 20.30 hores.

Un fantasma en Villa Florita
Presentació d’aquesta novel·la infantil de Pepa Mayo, il•lustrada per Aina Albi. Aquesta novel•la obre la línia infantil de Tyrannosaurus Books editada en català i en castellà.
FNAC L'Illa Diagonal, Av. Diagonal, 557. 19 hores.

MODA
1sillaparamibolso
La autora del blog 1sillaparamibolso, Silvia Navarro presenta el seu llibre i ofereix trucs, idees i consells per aprendre a treure el màxim partit a l’armari.
Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l'Àngel. 19 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada