Dissabte, 20 de juliol

MÚSICA
Festival Catalunya Celta
El programa d’activitats per dissabte inclou una masterclass de rebosteria irlandesa (de 10 a 13 h), tallers de música i dansa (de 10 a 12.30 h), una rua musical pel barri i actuacions de diversos grups de música celta a partir de les 19 hores.
Passeig Fabra i Puig, 274.

Concert extraordinari
El Grupo Vocal Aequalis de Buenos Aires, Argentina, sota la direcció de prestigiosa directora Mariana Gonzàlez de Lanuza, interpreta obres d'autors argentins com Roberto Caamaño, Néstor Zadoff, Mariano Moruja i Héctor Stamponi, i també obres de Britten i Whitacre.
Església de Sant Pere de les Puel•les. Lluís el Piadós, 1. 21 hores.

11è Festival de Blues de Barcelona
En el marc d’aquest festival, dissabte s’han programat les actuacions de King Nel•lo, Barcelona Big Blues Band i Barbara Clifford. Entrada gratuïta, aforament limitat.
Parc Central de Nou Barris. 20 hores.

XX Festival Internacional de Carilló
Durant aquest cap de setmana i el proper, es celebra aquest festival que permet gaudir en viu del so de les 49 campanes de bronze que formen el carilló del Palau de la Generalitat. Dissabte, el carillonista de Florida, Geert D’hollander, obre el festival amb un concert amb obres pròpies i de Grieg, Elgar, Steibelt o López Vidal, entre altres. Entrada lliure, aforament limitat.
Pati dels Tarongers o Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. 21 hores.

POESIA
Poetry Slam
Campionat poètic obert i a l’aire lliure.
Pati de les Dones del CCCB. Montalegre, 5. 19 hores.

FORA DE BARCELONA
III Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memòriam
Montserrat. Baix Llobregat. Concert a càrrec d’Ullrich Böhme, organista titular de l’església de Sant Tomàs, de Leipzig.
Basílica Santa Maria. 21 hores.

Setmana del Mercat Romà de Iesso
Guissona. Segarra. Aquest dissabte durant tot el dia s’han programat un conjunt d’activitats al voltant del mercat romà, com visites guiades al parc arqueològic, tallers per a infants o animacions.
De 10 a 23 hores. Informació

Processó del ferro
Esplugues de Llobregat. Baix Llobregat. Les colles amb la participació de la ciutadania pugen el carrer Montserrat al vespre, a la llum de les torxes i acompanyats de la música d’arrel tradicional amb bases electròniques, el carrer Montserrat es transforma i es l’escenari d’un esclat de ball i d’expressió popular que culmina amb la pujada del Pilar caminant dels castellers d’Esplugues fins la plaça de l’Església.
http://www.elbaix.cat/agenda/act/processo-del-ferro-a-esplugues-de-llobregat/

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

1 comentari:

  1. http://www.elbaix.cat/agenda/act/processo-del-ferro-a-esplugues-de-llobregat/

    ResponElimina