Dilluns, 17 de juny

MÚSICA
Concert Intercol•legial
Concert protagonitzat pels Gospel Link Singers Mahalia Jackson, la Coral del Col•legi de Metges de Barcelona i la Coral de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. A la primera part interpretaran música gospel i a la segona peces de música coral.
Església Sant Ramon de Penyafort. Rambla Catalunya, 115. 20 hores.

El piano
Els pianistes Juan Pablo Rodríguez i Alí Rafael Duran interpreten obres de Bach, Chopin, Albéniz, Toldrà, Liszt i Prokofiev.
Centre Sant Pere Apòstol. Sant Pere més Alt, 25. 20 hores.

Música del classicisme català
El Trio 1807, format per Xavier Pallàs (violí), Tomàs Alcaide (violí) i Marta Perna (violoncel) interpreten un programa integrat per obres inèdites que es tocaven a Catalunya a principis del segle XIX. El concert tindrà un format innovador en el qual es combina la música amb explicacions i la projecció d'imatges.
Casa Elizalde. València, 302. 20.30 hores.

PANTALLA

Los héroes de Miramar
Projecció del documental “1.533 Km hasta casa. Los héroes de Miramar”, de Laureano Clavero. 30 anys després de la Guerra de les Malvines, vuit ex combatents de la ciutat argentina de Miramar expliquen com era la seva vida abans i després del conflicte armat. Històries de guerra s’entrellacen amb el drama de la postguerra. Posterior debat amb el director, Laureano Clavero, i el periodista britànic John Carlin.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

ESCENA
Projecte Vaca
En el marc d’aquest cicle de lectures dramatitzades d’autores contemporànies, es llegeix “La dona que volia ser rei”, d’Ariadna Pastor, sota la direcció de Silvia de la Rosa, i interpretada per Cecilia Bellorin, Itziar Castro, Isabel Díaz, Gemma Julià, Eva Losada, Teresa Méndez, Mercè Pau i Margarita Ponce.
SGAE. Passeig Colom, 6. 19 hores.

CONFERÈNCIES
L'impacte de la crisi al futbol. Jornada Ernest Lluch d'Economia i Futbol
En el marc d’aquesta jornada que obrirà Carles Camprubí, Stefan Szymanski, professor de la universitat de Michigan. pronuncia la conferència “Financial Instability in football: problems and solutions”. A continuació hi haurà una taula rodona amb Egon Frank, catedràtic a la universitat de Zuric, Plácido Rodríguez, catedràtic de la Universidad de Oviedo, i Jaume García, catedràtic de la UPF. Modera Ramon Besa, periodista.
Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: secretaria@fundacioernestlluch.org Auditori 1899, accés 14 Camp Nou. D’11 a 13.30 hores.

La crisi econòmica actual: costos i nous horitzons
Conferència a càrrec de Francesc Cabana, economista i historiador.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 18 hores.

La flama del Canigó
Conferència a càrrec de Toni Ayala, membre de tradicions i costums d’Omnium Cultural.
Casal de Barri Folch i Torres. Reina Amàlia, 31. 18 hores.

Els debats de la Setmana de la Música
Amb motiu de la celebració a tot el món del Dia de la Música el proper divendres, avui es posa en marxa un cicle de debats amb el tema “El Pop i el Rock en català. Les noves generacions. Hi ha renovació? És una moda o una militància lingüística o va molt més enllà?” amb Albert Puig, periodista musical, Lluís Gendrau, director del Grup Enderrock, i Jordi Banciotto, periodista musical. El fotògraf Martí Escuder exposarà una col•lecció de fotos de concerts de grups catalans.
Fundació Jordi Sierra i Fabra. Carreras Candi, 80. 19 hores.

Dedica les vacances a conviure i col•laborar amb famílies i organitzacions d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica
Conferència a càrrec d’Irene Miranda, coordinadora dels Camps de Solidaritat de Setem Catalunya.
Biblioteca Sagrada Família. Provença, 480. 19 hores.

Europa i la crisi, Una crisi d’Europa?
Dintre d’aquest cicle, debat sobre “La crisi com a desafiament de la democràcia europea”, a càrrec d’Ulrike Liebert (Alemanya) i Pawel Karolewski (Polònia). Presenta i modera Peter Wagner. Traducció simultània al castellà i a l’alemany.
Goethe-Institut. Manso, 24-28. 19.30 hores.

FORA DE BARCELONA
Converses amb...
L’Hospitalet. Barcelonès. Iñaki Gabilondo, periodista, conversa amb Milagros Pérez Oliva, periodista.
Auditori Barradas. Rambla de Just Oliveras Arús, 56. 19.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada