Dilluns, 25 de març

ESCENA
Dia Mundial del Teatre
Celebració d’aquesta diada amb diferents actes. “Vine al Teatre, visca el teatre!”, un tast al carrer d’espectacles teatrals actualment en cartellera (de 18 a 20.30 h, plaça Universitat). Lectura del Manifest de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya a càrrec de Lluís Pasqual (19.15 h, plaça Universitat). Lectura del Manifest Internacional del Dia Mundial del Teatre escrit per Dario Fo i llegit per Carme Elias (20 h, teatre Romea. Hospital, 51). Conferència a càrrec del director del Teatro de la Abadía i membre de la Real Academia de la Lengua, José Luis Gómez (20 h, teatre Romea).
Invitació per ordre d’inscripció a info@fundacioromea.cat

PANTALLA
Padres de la Plaza –10 recorridos posibles
La Plataforma Argentina contra la Impunidad-Barcelona projecta aquest documental de Joaquín Daglio com a commemoració del 37 aniversari del cop cívico militar a Argentina del 1976 i els seus 30.000 desapareguts. Intervindrà Carlota Quesada de Avub, mare i àvia de la Plaza de Mayo.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

ENOLOGIA
Rendez-vous
Toni Ripoll, que està al capdavant del celler familiar Pascona, amb orígens al 1827, serà l’encarregat de conduir aquesta sessió de trobada entre professionals i afeccionats als vins.
Bar à Vins de la fàbrica Moritz Barcelona. Ronda de Sant Antoni, 41. De 17 a 21 hores. No cal reserva, accés gratuït.

LLIBRES
Tan bé que anàvem
Presentació d’aquest llibre amb la presència dels seus autors, Jaume Sisa i Carles Flavià.
Casa del Llibre. Rambla de Catalunya, 37. 19 hores.

La força de l’ànima
Com sortir del coma va transformar la meva vida. Presentació d’aquest llibre amb la seva autora, Anna Vilajosana, i la seva protagonista, Maria Josep Pazos.
Casa del Llibre. Passeig de Gràcia, 62. 19 hores.

JUGUESCA
Foto de portada
A la portada del Facebook de Barcelona gratis he publicat la fotografia de Barcelona que podeu veure aquí al costat acompanyada d'algunes preguntes. Us animo a que la visiteu i mireu de respondre-les. És una juguesca.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada