Divendres, 4 de gener

MÚSICA
Desperta
Les Macedònia presenten el seu nou disc gravat per les noves membres del grup escollides a partir d'un càsting en el que es van presentar més de 700 candidates.
FNAC L'Illa. Av. Diagonal, 549. 18 hores.

Caprichos de Apolo
Concert a càrrec de The Tea Servants i El Gran Manel. Els primers interpreten “Police Looking After Thieves”, el seu disc publicat el 1996 i remasterizat i reeditat el 2012. El Gran Manel debuta en directe amb el seu personal projecte psych-folk.
Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. 21 hores.

Nits musicals
El pianista i compositor colombià Teo Grajales, acompanyat per quintet Adjazzentes presenta el seu treball “Hasta luego”.
Gipsy Lou. Ferlandina, 55. 21.30 hores.

INFANTIL
Fàbrica i magatzem de joguines dels Reis d’Orient
Els finestrals dels tres pisos de l’edifici deixen entreveure el treball d’elaboració dels regals que després es distribuiran per totes les cases barcelonines. Es tracta d’una proposta artística de Xevi Bayona.
Fàbrica Fabra i Coats. Sant Adrià, 20. De 18 a 20 hores. Divendres, últim dia.

PANTALLA
Entendre la crisi
Divendres finalitza aquest cicle amb la projecció dels documentals “The Viking Way”, un documental del grec Yorgos Avgeropoulos sobre el camí islandès per resoldre la crisi (18 hores), i “Overdose, The next financial crisis” (Sobredosi: la propera crisi financera), del suec Martin Borgs, que tracta de la creació d'empreses a Estats Units per a deixar diners a la gent (19 hores).
CCCB. Montalegre, 5.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada