Dilluns, 10 de desembre

MÚSICA
Thalassa, Quaderns de viatge
presentació de la col•lecció de DVD amb el director del programa ‘Thalassa’, Pere Secorún, i el periodista Carles Pérez.
FNAC l’Illa. Av. Diagonal, 549. 19 hores.

PANTALLA
Fem en femení
Projecció del film experimental “Pina. Danzad, danzad, o estaréis perdidos” (Wim Wenders, 2011), basat en la obra de la coreògrafa alemanya Pina Bausch.
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 20 hores.

CONFERÈNCIES
Llengua, cultura i mitjans de comunicació: reptes de futur
El director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Gorka Knörr, modera la taula rodona en la que participen l’escriptora Empar Moliner; el periodista i professor de la Universitat Ramon Llull, Vicent Sanchís; el president executiu del grup Bassat-Ogilvy, Enric Pujadas, i l’assessor lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i cap dels lingüistes de Catalunya Ràdio, Oriol Camps.
Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. 18.30 hores.

Espanya un pes feixuc?
Debat sobre les relacions Catalunya-Espanya entre Antoni Castells, doctor en economia per la UB i conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya (2003-2010), i Andres Mas-Colell, economista i conseller en funcions d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya des del 2010, a propòsit de la publicació d’aquest llibre de Francesc Cabana.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

LLIBRES
Nada es bello sin el azar. Quince episodios sobre pintura
Presentació d’aquest llibre del galerista barceloní Artur Ramon a càrrec del periodista Sergio Vila-Sanjuán i del nou director del Museu Marès, Josep Maria Trullén.
Casa del Llibre. Rambla Catalunya, 37. 19 hores.

El secreto de Rómulo Augusto
Presentació d’aquest llibre a càrrec de Sergio Clavel.
Abacus Urquinaona. Ausiàs Marc, 16. 19 hores.

Jueces, pero parciales. La pervivencia del franquismo en el poder judicial
Presentació d’aquest llibre de Carlos Jiménez Villarejo i Antonio Doñate a càrrec de l’exfiscal Superior de Catalunya, Jose María Mena, i el catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Fontana.
Col•legi d’Advocats de Barcelona. Mallorca, 283, 8a planta. 19.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada