Dijous, 28 de juny

LLIBRES
GG Market
L'editorial Gustavo Gili organitza un mercat de llibres descatalogats i edicions vintage d’arquitectura, disseny, moda, art i fotografies a molt bon preu.
Editorial Gustavo Gili. Rosselló, 87-89. Dijous i divendres.

PANTALLA
Cine Low Cost
Dins del cicle es projecta la pel•lícula “Diamond Flash”, de Carlos Vermut (16 h). Després, es donarà pas a una taula rodona amb el tema “La llibertat en l’austeritat”, amb Carlos Vermut, Carlo Padial, Marcos Ordóñez i Miquel Noguera (18.15 h). Projecció d’un avançament de “Erasmus”, de Los Pioneros del Siglo XXI (19.15 h) i edició en directe de “Go, Ibiza” (20 h).
Arts Santa Mònica. La Rambla, 7.

3a Setmana de Cine: Caminant les passes de la revolució
Projecció del documental “Al sur de la frontera”, d’Oliver Stone, que fa un retrat d’alguns líders llatinoamericans d’esquerres i examina les polítiques econòmiques de lliure mercat. A continuació, es farà un debat.
Centre Cívic Pati Llimona. Regomir, 3. 20 hores.

Cinema a la fresca
Dins d’aquest cicle es projecta la pel•lícula “Les Aventures de Tintín: El Secret de l’Unicorn”, dirigida per Steven Spielberg basada en el famós personatge de còmic.
Cotxeres de Sants. Sants, 79. 22 hores.

MÚSICA
Tongos
El duo format per Diego Schissi, piano, i Santiago Segret, bandoneó, presenten en directe el seu darrer disc.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

Barcelona Festival of Song
Concert inaugural d’aquest festival de música dedicat a la promoció del repertori vocal iberoamericà, a càrrec de Patrícia Caicedo, soprano, Daniel Ligorio. piano. i José Manuel Lezcano, guitarra.
Palau Moja. Portaferrisa, 1. 20.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada