Dimarts, 31 de gener

MÚSICA
Cançons d’arreu
Concert a càrrec de la Coral de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats, dirigit per Quim Manyós.
Basílica de Santa Maria del Pi. Plaça del Pi. 20 hores.

TEATRE
Parlem de teatre
La primera taula rodona d’aquest cicle tractarà sobre l’espectacle "Dòria". Participarà la seva directora Teresa Devant, l’autor Ivan Campillo, els intèrprets i el productor.
Associació d’Investigació i Experimentació Teatral. Torre d’en Damians, 40 baixos. 18 hores.


Aprendre dels millors
Lectura dramatitzada, dirigida per Glòria Balañà i Altimira, d’escenes sorgides del curs de d'Esteve Soler.
Obrador de la sala Beckett. Alegre de Dalt, 55 bis. 21.30 hores. Gratuït amb reserva prèvia a través de l’e-mail: reserves@salabeckett.cat

PANTALLA
Històries d’Itàlia de la pàgina a la pantalla
Projecció de la pel•lícula "La notte brava", de Mauro Bolognini, 1959, basada a la obra "Ragazzi di vita", de Pier Paolo Pasolini. Presenta, Claudio Zulian.
Residència d’Investigadors. Hospital, 64. 18 hores.


Festival Internacional de Lebu, Xile
Entre avui i el 2 de febrer, Casa Amèrica es converteix en subseu d’aquest festival i projecta films seleccionats en la categoria de curtmetratges de ficció regional.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 horas.

SOLIDARITAT
Tallers solidaris al Col•legi d’Advocats de Barcelona amb motiu de Sant Raimon de Penyafort
Representants de la Fundació Banc dels Aliments, Setem Comerç Just, Triodos Bank, Acció solidària contra l’atur, i Oikocredit donaran a conèixer la seva missió i objectius.
Col•legi d’Advocats de Barcelona. Mallorca, 283. 18 hores.

CONFERÈNCIES
¿Qué cambios se están produciendo en la Unión Europea? ¿Cuáles son las perspectivas para el 2012?
Taula rodona organitzada per la Asociación para las Naciones Unidas en España (ANUE), amb la participació de Eduard Sagarra, president de ANUE, Jaime Lanaspa, director executiu de l’Obra Social la Caixa, Germà Bel, catedràtic d’economia de la UB, Francisco Fonseca, director de la representació a Espanya de la Comissió Europea, i Joaquim Llimona, director de relacions internacionals i cooperació de l’Ajuntament de Barcelona.
CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 18.30 hores.


Trobades amb compromís
Inici d’aquest cicle amb la conferència dels periodistes Mònica Bernabé i Gervasio Sánchez, sobre “Afganistan, la dècada perduda”.
CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 19 hores.


Missatge dels quatre presidents
L’any 1899 l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, en nom de l’Ateneu Barcelonès, fou un dels cinc presidents d’institucions barcelonines que demanaren el concert econòmic per a Catalunya, en missatge presentat a la reina Maria Cristina. Avui, destacats representants de la societat civil lideraran un acte per a reivindicar un nou pacte fiscal per a Catalunya. Hi intervindran: Miquel Roca i Junyent, president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, Joaquim Gay de Montellà, president del Foment del Treball, Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre, Francesc Cabana, president de l’Ateneu Barcelonès, Josep M. Álvarez, secretari general d’UGT de Catalunya, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya. Obert a tothom.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada