Dissabte, 15 de desembre

MÚSICA
Onze hores de música al Conservatori
14a edició d’aquesta festa musical en la que al llarg de la jornada hi haurà més de 20 concerts a càrrec dels alumnes del Conservatori.
Conservatori Municipal de Música. Bruc, 112. De 10.30 a 21.30 hores.

Cors d’òpera de Mozart, Händel, Rameau i Purcell
Concert a a càrrec del Cor Solstici, de Perpinyà, i la Coral Allegro, de Barcelona.
Església Sant Pere Nolasc. Plaça Castella, 5. 17.30 hores.

Sromboli
PANTALLA
Mostra de cinema italià de Barcelona – MCIB
Dintre d'aquesta mostra es projecten les pel•lícules “Nina”, d’Elisa Fuksas amb la presència de la directora (18 h), “La guerra de Vulcani”, de Francesco Patierna amb l’assistència del director (20 h) i la còpia restaurada d’”Stromboli”, de Roberto Rossellini (22 h).
Cinemes Verdi Park. Torrijos, 49.

LITERATURA
I Trobada de Fantasia i Literatura
Amb motiu de la publicació del número 9 de “Catarsi”, la revista de ciencia ficció, fantasia i terror més antiga publicada en català, es realitzen una sèrie de conferències i activitats durant tota la jornada al voltant d’aquests gèneres.
Llibreria Excellence. Balmes, 191. De les 11 a les 20 hores.

LLIBRES
El despertar
Presentació d’aquest llibre de Korvec, a càrrec de l’autor.
Arkham Comics. Xucla, 16. 20.30 hores.

FORA DE BARCELONA
39 Fira avícola de la raça Prat
El prat de Llobregat. Baix Llobregat. Entre divendres i dumenge se celebra aquesta fira. Entre les activitats del dia destaquem: Esmorzars de pagès, amb ous pota blava i carxofes Prat (de 10 a 12 h), Pavelló gastronòmic; cercavila de la banda de música (11.30 h); pollastrada, lliurament de cistelles “pota blava” (de 13 a 14 h).
www.elprat.cat

Fira del Gall
Vilafranca del Penedès. Alt Penenedès. Dissabte i diumenge se celebra aquesta fira. Entre les activitats del dia destaquem: Mercat d’aviram de pagès (de 8 a 14 h); servei de plomatge i escorxador gratuït (de 8 a 13 h); 4t concurs de raça de gallina penedesenca i mostra-concurs de raça euskal oiloa (de 8 a 20 h); mostra de cuina d’aviram i de vins negres denominació d’origen Penedès (de 9 a 15 h).
Parc Sant Julià. www.firadelgall.cat

Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs
Valls. Alt Camp. Inauguració d’aquesta fira que durant el cap de setmana ofereix aus de corral, capons, pollastres i tot tipus d’aus vives a més de figures de pessebre, arbres, productes artesanals, torrons, mel...
www.cambravalls.com/mercatnadal

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

1 comentari:

  1. Bona tarda!

    Sovint miro el teu bloc i em dóna bones idees pel cap de setmana! He pensat que estaria bé informar-te d'un altre esdeveniment que tindrà lloc aquest diumenge.
    Formo part d'un esbart de dansa catalana, Ballets de Catalunya, aquest diumenge a les 18h fem una actuació a la Plaça del Rei de Barcelona, un escenari fantàstic de la nostra ciutat, acompanyat de música en viu pel grup De Soca Rel. És un esdeveniment també gratuït.

    Et deixo informació aquí:

    http://www.balletsdecatalunya.cat/cms/

    http://www.facebook.com/pages/Ballets-de-Catalunya/145109598965218?fref=ts

    Salutacions!

    ResponElimina