Dilluns, 19 de març

PANTALLA
Ecumenòpolis
Projecció de dos documentals de temàtica japonesa. El primer, “Minka”, és una aproximació a una granja japonesa i a la memòria que conté. El segon, “Tòquio Rising”, reflecteix l'esforç de la classe més creativa de Tòquio per enfrontar els reptes de futur després del terratrèmol de 2011.
Sala d'actes del COAC. Plaça Nova, 5. 19.30 hores.

Març de terror
Projecció de la pel•lícula Sudor frío, de l’argentí Adrián García Bogliano, Argentina/Mèxic/Espanya, 2007. Sudor frío situa a la parella protagonista en una misteriosa casa on els esperen dos homes carregats d’explosius...
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

MÚSICA
La veu i el piano
Homenatge a la pianista Teresa Balcells en el centenari del seu naixement, a càrrec de la soprano Anaïs Oliveras, i Laia Armengol al piano.
Centre Sant Pere Apòstol. Sant Pere més Alt, 25. 20 hores.

ESCENA
A mitges
Lectura dramatitzada d’aquesta obra col•lectiva dirigida per Pau Miró a càrrec de diversos actors. Explica la història del tancament d’una fàbrica de mitjons que ha deixat moltes famílies en una greu situació econòmica. Un grup de treballadors acomiadats decideix elaborar un pla per sortir de la misèria.
L’Obrador de la Sala Becket. Alegre de Dalt, 55 bis. 21.30 hores. Confirmar assistència al 932-845-312.

CONFERÈNCIES
Semàntiques del moviment
Inici del segon cicle de dansa contemporània de la UB, amb la conferència De la dansa clàssica a la dansa contemporània, que pronunciarà Joaquim Noguero, professor de la URL i crític de dansa.
Aula Magna de l’edifici històric de la UB. Gran Via, 585. 19 hores.

El jardí japonès
Conferència tertúlia a càrrec de Masatoshi Takebe, paisatgista, i Hiroya Tanaka, arquitecte.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

Què se n’ha fet del vell Marx?
Inici d’aquest cicle amb la conferència d’Oriol Farrés Juste, professor de la UdG, titulada Com desmuntar els mites amb Marx.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

LLIBRE
Líbano desconocido
Presentació d’aquest llibre d’Ana Basanta, a càrrec de Mario Catelli, escriptor, guionista i professor de l’Escola d’Escriptura, Jordi Garrell, president de l’Associació Catalunya-Líban i director de l’Associació Catalana per la Pau, i l’autora.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada